Šárka Ullrichová

Šárka Ullrichová

Known for: Acting
Biography: 1974-12-10 (49 years old)

Biography

Narodila se v Podkrkonoší roku 1974. Už od mala byla velmi aktivní. Nebála se ničeho a do všeho šla s plným nasazením. To ji pomohlo na budoucích náročných přijímačkách na DAMU. V dětství ráda tancovala, lyžovala, navštěvovala pěvecký kroužek a hrála v ochotnickém souboru, který vedla Věra Šimková-Plívová.


Když bylo Šárce 10 let, tak se poprvé objevila před kamerou ve filmu NEFŇUKEJ, VEVERKO. Pak následoval film HOUPAČKA. Díky těmto filmům si herectví velmi oblíbila a bylo tedy jasné , kam povedou její kroky po střední škole. Přihlásila se na DAMU, kde ji hned napoprvé přijali.


Již během studia se Šárka objevila v televizi. Bylo to v soutěži O POKLAD ANEŽKY ČESKÉ, v seriálu HŘÍCHY PRO DIVÁKY DETEKTIVEK, v pohádkách KOUZELNICE, TOM V KOZÍ KŮŽI a O TŘECH OSPALÝCH PRINCEZNÁCH.


Po absolvování DAMU se Šárka angažovala v libereckém divadle F. X. Šaldy. Hrála v představeních Peer Gynt, Ostře sledované vlaky, Maloměšťácká svatba aj. Pak se vydala do Prahy, kde vystupovala s divadelním sdružením CD 94. Šárka je spjata také s moderováním. Moderovala na rádiu Kiss vlastní life magazín Šárky Párky a v ČT pořad pro hráče počítačových her Game page.


V nedávných letech se objevila v seriálu STRÁŽCE DUŠÍ, pohádce O KOUZRLNÉ KRAJCE a ve filmech JAK BÁSNÍCI NEZTRÁCEJÍ NADĚJI, HEZKÉ CHVILKY BEZ ZÁRUKY. V dnešní době se proslavila v seriálu ULICE. K vidění je také v Divadle Radka Brzobohatého.

Ratings

Average 4.48
Based on 106 movie and tv ratings over time
1988
1998
1999
1999
2017
Šárka UllrichováŠárka Ullrichová

Information

Known For
Acting

Gender
Female

Birthday
1974-12-10 (49 years old)

Birth Place
Turnov, Czech Republic

Citizenships
Czech Republic


This article uses material from Wikipedia.
Jiří Kadaňka
Šárka Ullrichová
Jiří Kadaňka worked together with Šárka Ullrichová in:
3 Movies
  • Šárka Ullrichová
    Šárka Ullrichová
  • Filmography
  • Information
  • Related Persons
Social Media
X
Facebook
Pinterest
Telegram
Download
iOS Application
Made in Ukraine 🇺🇦
Copyright © MovieFit 2018 – 2024
All external content remains the property of its respective owner.